Vuosi Karoliinan kammaria

DSC_0932

Vuosi on tulossa täyteen tämän blogin kanssa. Kivahan tuo on ollut välillä kirjoitella. Kävijöitäkin näköjään on. Pistäkää vain viestiä itsestänne, niin en ihan yksinäni kirjoittele.

Hellekelit sen kun jatkuvat. Vauva on tulossa viikon sisällä, ja työmiehetkin alkavat olla oman osuutensa loppumetreillä. Mies koittaa painaa omia hommiaan siellä niin paljon, kuin ehtii ennen vauvan tuloa. Maalaushommat jäävät meille, joten talkoita on syksyllä varmasti tiedossa. Piharakennus näyttää nätiltä, ja malttamattomana odotan, että sinne päästään saunomaan. Ja viemään varastoihin tavaraa nurkista. Ja sisustamaan tietysti. Pihahommista en sano nyt mitään. Ihan hirvittää ajatellakin, miten saadaan tuo pihamaa laitettua. Ensi kesänä sitten!

DSC_0930

DSC_0928

Tänään saimme tilaamamme uudet nojatuolit. Kylläpä sai olohuone uuden ryhdikkäämmän ilmeen. Vanhaksi sitä pitikin elää, että saatiin ostettua ihan omat nojatuolit. Tähän asti on pärjätty jos minkälaisilla kotoa perityillä tuoleilla, jotka sitten kissan repiminä on poistettu käytöstä. Nyt on kauniit Helenat, mutta elämässä myös yksi stressi lisää. Sotkeeko pikkumies ketsuppinaamallaan, repiikö kissa, kaataako isi kahvit, puklaako vauva vai onnistuuko äiti itse likaamaan ne? Mies ainakin suihkutti suoja-ainetta sellaisen annoksen, että koko perheen oli lähdettävä Mäkkärille evakkoon sitä katkua. Häkävaroitinkin osoitti toimivansa piipittämällä moneen kertaan hapenvajaustaan.

Mainokset
Published in: on elokuu 5, 2010 at 1:46 pm  Comments (2)  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://karoliinankammari.wordpress.com/2010/08/05/vuosi-karoliinan-kammaria/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommenttiaJätä kommentti

  1. Moi! Kauniin blogin olet rakentanut! Seurailen muutamia sisustus-/lifestyleblogeja ja täytyy varmaan alkaa seurailla myös sinun juttujasi. Käyhän muuten katsomassa sellainen kuin fruskrot.blogspot.com. Siellä on paljon kivoja kirppislöytöjä ja kauniita kuvia.
    Elina

    • Kävin tsekkaamassa. Kiva blogi, ja löysin sitä kautta myös muita seuraamisen arvoisia… 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: